L’AJUNTAMENT D’ALMENARA INSTAL·LA URNES EN CINC EDIFICIS MUNICIPALS PER A RECOLLIR LES PROPOSTES VEÏNALS PER ALS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2024

0
155

Les propostes es podran realitzar fins al dimecres 24 de gener, tant presencialment com en la modalitat en línia a través d’almenaraparticipa.es

L’Ajuntament d’Almenara continua impulsant el procés de pressupostos participatius per a este any 2024 recollint l’opinió dels veïns i les veïnes de la localitat. Per a tal finalitat, a partir de demà i fins al dimecres 24 de gener hi haurà unes urnes habilitades a l’Ajuntament d’Almenara, al Molí d’Arròs, al Mercat Municipal, a la Sala d’Exposicions del Centre Municipal de Cultura Paulo Freire i al Consultori Mèdic de la Platja Casablanca, situat en l’Edifici Miguel Hernández.

En aquests edificis municipals, els veïns i les veïnes trobaran uns formularis que hauran d’emplenar amb les seues propostes i després depositar-los en les urnes situades en les mateixes instal·lacions, que es trobaran obertes en el seu horari habitual.

Este procés se suma a la modalitat en línia, habilitada en el portal web almenaraparticipa.es, en el qual es pot emplenar el formulari i remetre al consistori telemàticament també fins al dimecres 24 de gener. (https://almenaraparticipa.es/almenara-participa/)

Una vegada tancat el termini de presentació de propostes, les formulades a través de les urnes, així com les realitzades a través d’almenaraparticipa.es es derivaran als serveis tècnics municipals perquè facen les pertinents valoracions tècniques, jurídiques, i econòmiques de les propostes presentades per a veure la viabilitat d’aquestes. Les que resulten possibles s’incorporaran als pressupostos municipals de 2024.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “impulsar els pressupostos participatius és un dels grans reptes que perseguim per a esta legislatura, amb la finalitat de recollir les propostes veïnals, per la qual cosa no sols hem creat la modalitat on-line des d’almenaraparticipa.es, sinó també ara reforcem la recollida de propostes instal·lant urnes en cinc edificis municipals, per a facilitar més si cap la participació ciutadana d’una manera directa”. D’aquesta manera, “continuem impulsant els pressupostos participatius 2024, complint l’acord aconseguit per tots els grups municipals en Junta de Portaveus”.

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí