L’AJUNTAMENT D’ALMENARA REBRÀ MÉS DE 81.000 EUROS PER A LES CONTRACTACIONS DE L’ATUR AGRARI

0
232

Amb l’aportació del SEPE es podrá donar ocupación a 21 veïns i veïnes durant 2 mesos a l’estiu

L’Ajuntament d’Almenara un any més accedirà a les ajudes del Servei Estatal Públic d’Ocupació (SEPE) per al foment de l’ocupació agrària, més conegut com l’atur agrícola. En aquesta ocasió, es percebran 81.445,91 euros des del Govern d’Espanya per a la realització de les habituals contractacions en l’època estival. Enguany augmentaran les ajudes en 2.000 euros respecte a l’any anterior.

D’aquesta manera seran 21 les persones que es contractaran al llarg de dos mesos aquest estiu. Així, a través d’aquestes memòries s’encarregaran del manteniment i millora dels camins rurals, així com també zones verdes i altres actuacions que requerisquen d’un treball continu.

L’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “un any més aquestes ajudes del SEPE per a l’atur agrari ens permetran contractar 21 persones desocupades d’Almenara durant dos mesos”. D’aquesta manera “seguim i continuarem apostant per les polítiques d’ocupació, buscant i accedint a les ajudes i subvencions per a fomentar la contractació dels veïns i veïnes d’Almenara, siguen a través del SEPE, com és el cas, així com les de Labora o bé a través de fons propis municipals a través del Pla Extra, com se’l coneix col·loquialment”.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí