L’AJUNTAMENT D’ALMENARA SENYALITZA ELS EXCREMENTS DELS GOSSOS ALS CARRERS I PARCS

0
166

L’activitat han comptat amb la col·laboració de l’alumnat de 5é curs del col·legi Juan Carlos I

L’Ajuntament d’Almenara, a través de l’àrea de Medi Ambient, juntament amb el CEIP Juan Carlos I de la localitat han dut a terme aquest matí una acció de conscienciació dins de la campanya “Rebé” amb l’objectiu de fer veure tant als veïns i veïnes, com als escolars en aquest cas, que s’han de recollir els excrements dels gossos tant de la via pública, com de zones verdes o camins de la localitat.

Així, amb la col·laboració de l’alumnat de cinqué de primària, aquest matí s’han senyalitzat al voltant de 500 excrements de gossos que es trobaven en diversos carrers, parcs i camins de la localitat perquè aquests siguen visibles i facen reflexionar sobre la seua no recollida a les persones que passegen als seus cans i no recullen les seues deposicions, que cometen un acte incívic i contra la salut pública, embrutant de manera notable els espais públics. Aquestos excrements, s’han senyalitzat envoltant-los de guix, amb pals i adhesius, perquè siguen visibles durant unes jornades, per a recollir-les posteriorment.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha recordat que amb aquestes accions “continuem buscant la conscienciació ciutadana i el civisme dels nostres veïns i veïnes, perquè volem fer visible com queda l’entorn per no recollir els excrements dels animals, que no sols embruten els carrers, sinó que són un focus d’insalubritat i poden causar tot tipus de problemes”.

Per això, no sols “conscienciem als majors, sinó també es vol conscienciar als més xicotets sobre el perjudicial que és no recollir aquests excrements per a que ho transmeten als majors”. Per això, seguint la campanya “podem dir que està “remal” no recollir els excrements, però està “rebé” recollir-los dels nostres carrers, parcs i camins, depositant-los on corresponga, i així aconseguim una localitat més neta i saludable”.

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí