L’AJUNTAMENT D’ALMENARA SUBVENCIONA AMB 3.000 EUROS A CADASCUNA DE LES DUES LES COMISSIONS FALLERES D’ALMENARA

0
278

Els presidents de la falla El Compromís i Plaça Els Pescadors han subscrit l’acord amb l’alcaldessa

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, i els presidents de la Falla El Compromís (Héctor Martínez Piña) i de la Falla Plaça Els Pescadors (Josué Sáez) han signat aquest matí l’acord de col·laboració entre el consistori i totes dues comissions falleres de la localitat pel qual percebran una subvenció municipal de 3.000 euros cadascuna per a les activitats d’aquest exercici 2023.

L’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “una dels objectius del govern que presidisc és fomentar les nostres tradicions i cultura, així com les associacions locals, i en ell es troben les dues comissions falleres d’Almenara”. Pérez ha recordat que “les falles estan declarades per la UNESCO com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat i les comissions de Plaça Els Pescadors i El Compromís són els qui les fomenten en la nostra localitat”.

Finalment l’alcaldessa també ha volgut felicitar totes dues comissions locals per la programació oferida al llarg de la setmana passada, pels seus monuments, així com a les falleres majors i infantils i presidents de les falles d’Almenara. També la felicitació es fa extensiva a les falleres i fallers d’Almenara per l’esforç realitzat un any més per a poder continuar fomentant la nostra cultura, festes i tradicions.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí