L’AJUNTAMENT DE FAURA APOSTA UN ANY MÉS PEL TEATRE COM A EXTRAESCOLAR

0
332

Comunicat Ajuntament de Faura

Camí de Nora continua oferint el projecte de «Escola de Teatre» al CEIP Sant Vicent Ferrer

Prop de 25 alumnes, entre Infantil i Primària podran seguir divertint-se enguany en el taller de «Escola de Teatre» que l’Ajuntament subvenciona per quart curs consecutiu i que s’ofereix com a activitat extraescolar al CEIP Sant Vicent Ferrer. La regidora de Cultura, Consol Duran, ha destacat que «l’Ajuntament vol continuar fent un esforç per aquest taller, ja que el teatre, adaptat a cadascuna de les fases escolars, aporta beneficis tant en l’aspecte social i com en el cultural».

En eixe sentit, ha apuntat que durant aquest curs el taller està classificat en dos grups d’edat. Un, per als tres cursos d’Infantil i primer de Primària, que s’oferirà els dimarts, de 16:30 a 17:30 hores, i l’altre, de segon a sisé de Primària, que tindrà lloc els dimecres amb el mateix horari. L’Ajuntament finança una part de l’activitat i els interessats només han d’abonar la matrícula, que ascendeix a 70 euros.

Un any més, els alumnes més majors treballaran, sota la direcció dels professionals de l’empresa Camí de Nora, no sols l’expressió corporal i les emocions, sinó també una sèrie de valors i conceptes. Mentre que els més menuts, aprendran a sociabilitzar amb els seus companys i es divertiran amb jocs teatrals que els submergiran en un món de fantasia.

En acabar el curs, tornarà la Trobada d’Escoles de Teatre, on tots els alumnes que han participat en aquesta extraescolar en qualsevol poble de Les Valls podran exhibir els seus dots interpretatius convertint-se en actors i actrius per un dia en un espectacle conjunt.

6 de novembre de 2018

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí