L’AJUNTAMENT DE FAURA CELEBRA EL DIA DE L’ARBRE AMB ELS ALUMNES DEL CEIP SANT VICENT FERRER

0
535

Comunicat de premsa de l’Ajuntament de Faura

Els escolars de Primària participaran en un joc de pistes per tot el poble que els permetrà conéixer diverses espècies florals

L’Ajuntament de Faura ha preparat diverses activitats per celebrar el Dia de l’Arbre amb els xiquets i xiquetes del CEIP Sant Vicent Ferrer. En primer lloc, els alumnes de Primària commemoraran aquesta festa entre el 29 de gener i el 2 de febrer, i els dies 13 i 14 de febrer, participant en un joc de pistes.

Els dels últims cursos de Primària, mitjançant l’ús de diversos aparells electrònics, com ara el mòbil o la tablet, recorreran el poble en busca de diversos codis QR, que s’han preparat i col•locat per a l’ocasió. Els estudiants hauran d’escanejar aquestos codis per poder llegir-los i, d’aquesta manera, descobrir a on s’han de dirigir a continuació. Es tracta d’un joc de pistes que els portarà per diversos espais del terme municipal i que els permetrà conéixer d’una manera divertida i entretinguda diferents espècies de plantes.

Per la seua banda, els més menuts de Primària hauran de resoldre algunes endevinalles, que els llegirà el monitor de l’activitat, per aconseguir descobrir les pistes que els portaran a les plantes. Aquestes podran ser identificades gràcies a la informació dels cartells explicatius, i al material entregat a cada alumne abans de començar el joc.

Pel que fa als més xicotets del centre, també celebraran el Dia de l’Arbre, però els i les alumnes d’Infantil ho faran dins del recinte escolar i tindrà lloc els dies 5 i 7 de febrer. L’activitat que s’ha preparat per a ells versarà sobre la taronja, el llimoner… i altres temes que estan tractant a classe actualment.

Les celebracions finalizaran amb l’entrega d’una planteta a cada alumne del CEIP Sant Vicent Ferrer perquè la facen créixer a casa o la replanten a l’exterior, fomentant així l’atenció i cura del medi ambient.

31 de gener de 2018

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here