L’AJUNTAMENT DE FAURA HA PREPARAT UN VENTALL D’ACTIVITATS PER MENUTS I GRANS

0
377

Manualitats, esport i concerts per fer l’espera dels Reis Mags més agradable

Comunicat Ajuntament de Faura

S’acosta el Nadal. Temps d’il•lusió i de màgia, on els més menuts són els protagonistes d’estes festes. Per a fer més agradable l’espera de l’arribada dels Reis d’Orient del llarg viatge que han de fer per repartir il•lusió i alegria entre tots els xiquets i les xiquetes la nit del dia 5 de gener, l’Ajuntament ha preparat una sèrie d’activitats buscant contribuir a la conciliació familiar i laboral en aquestes dates festives, on les vacances escolars coincideixen amb dies laborables.

Els més menuts tenen al seu abast el Nadal a la Biblioteca i les Activitats Esportives Nadalenques. Totes dues activitats venen fent-se des de fa anys, les primeres des de 2011 i segones des de 2015, oferint un ventall d’activitats per a divertir-se jugant, fent manualitats i esport.

Del 26 al 31 de desembre, de 10 a 13 h, quasi un centenar de xiquets i xiquetes, de 3 a 10 anys, gaudiran del Nadal a la Biblioteca, una forma diferent de passar els matins amb un ventall de tallers de manualitats i de cuina i d’activitats relacionades amb el Nadal. L’últim dia celebraran el cap d’any de la mà del grup Arrop i Tallaetes que oferiran l’espectacle “Cantem Nadal”, nadales, balls i música per a acomiadar-se de l’any.

D’altra banda, del 26 de desembre al 4 de gener, al voltant d’uns 40 xiquets i xiquetes, d’entre 6 i 12 anys, que els agrada fer esport, gaudiran estos nadals amb les Activitats Esportives Nadalenques. Les activitats oferides seran molt variades i consistiran en una ruta senderista pel terme municipal, futbol, pilota valenciana i tenis, i comptem amb la col•laboració del Club de Futbol Faura, el Centre Excursionista La Vall de Segó i el Club de Pilota Faura.

A més de les activitats per als més menuts, el públic adult podrà gaudir de la música amb el Concert de Nadal Solidari el dissabte 22 de desembre, a les 18.30 h, a l’auditori del Musical, organitzat per les bandes de la Societat Joventut Musical de Faura i l’Escola de Música Joan Garcés Queralt. Aquesta última oferirà un repertori molt apropiat per a les festes que s’apropen amb “Little christmas suite” arranjada per Kinyon, “Divertimento for band” de Mozart i tancant el concert amb “A christmas classic” de Swearingen, però també ens faran viatjar a altres països amb “Arabian Dances” de Barret i “Chant and tribal dance” de Shaffer.

Mentre que la Societat Joventut de Faura interpretarà el pasdoble “La canalense” de Martí López, “Elsa’s procession to the cathedral” de Wagner, una bella peça de “Lohengrin”, considerada l’òpera més italiana d’aquest compositor aleman i “Vasa” de Súñer, el vaixell de guerra més gran construït que es va enfonsar en el port d’Estocolmo en 1628, sense oblidar les notes nadalenques amb “Jingle Bells” de Pierpont i igual que al Concert d’Any Nou, la “Marcha Radetzky” de Strauss tancarà el concert.

Sense oblidar que fins al dia 6 de gener es pot visitar el Betlem del Llavaner,  els diumenges i festius d’11 a 14 h i de 17 a 20 h, excepte el dia 1 de gener que romandrà tancat.

20 de desembre de 2018

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí