Lara Cardona ens parla de la línia XYZ d’Almenara i de la programació

0
328

EL CENTRE D’INTERPRETACIÓ DE LA LÍNIA XYZ D’ALMENARA PROGRAMA VISITES GUIADES AL CONJUNT MEMORIAL DE DARRERE DEL CASTELL ELS DIES 15, 16, 28 I 29 D’OCTUBRE

El Centre d’Interpretació de la Línia XYZ d’Almenara després del bon acolliment de les jornades de portes obertes i les rutes en les festes patronals, ha preparat ja la nova programació de visites guiades per al mes d’octubre, que es realitzaran el dissabte 14 i diumenge 15, així com el dissabte 28 i diumenge 29.

L’eixida serà a les 9.30 hores des del Centre d’Interpretació de la Línia XYZ situat en el Carrer Mestre Tintoré 1, des d’on es partirà fins al Conjunt Memorial de Darrere del Castell per a visitar-lo. La ruta tindrà una durada de 3 hores i és recomanable anar amb roba i calçat còmode, portar gorra i protecció solar, així com aigua i en tot cas alguna cosa per a menjar.

Totes les persones interessades a participar en les rutes i visites programades, que són gratuïtes, hauran d’inscriure’s prèviament per telèfon o WhatsApp al 620 55 74 71 o bé per correu electrònic centrexyzalmenara@gmail.com.

AUDIO ENTREVISTA A LARA CARDONA

VÍDEO

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí