Les festes d’estiu de la Platja Casablanca d’Almenara arrancaran corrent

0
577

LES FESTES D’ESTIU DE LA PLATJA CASABLANCA D’ALMENARA SE CELEBRARAN DES DEL 5 FINS AL 19 D’AGOST

Des del dijous 10 fins al dimecres 16 arribarà una nova edició del NatureFest

Amb la XXXIX edició de la Volta a Peu començaran el dissabte 5 d’agost les tradicionals Festes d’Estiu de la Platja Casablanca d’Almenara que se celebraran fins al dissabte 19 del mateix mes. En elles destacarà una nova edició del NatureFest amb les àrees gastronòmiques i de concerts, així com l’exhibició de vaques i bous, activitats per a públic familiar, competicions esportives, celebracions religioses en honor a Sant Roc i el tradicional i esperat castell de focs artificials.

Un any més, el NatureFest centrarà les activitats festives amb tota la seua oferta gastronòmica i musical, junt a les activitats infantils, esdeveniments als quals enguany sumarà un mercat d’artesania. Estarà obert a partir de les set de la vesprada des del 10 al 16 d’agost, i se situarà el recinte en l’aparcament del Carrer Costa del Sol.

Entre les activitats musicals destaquen els concerts d’Efraín Castellón, Satanás, Trebede, Sin Bikini, Suena el Bembe, Taranto, Patxi Ojana, Pablo Monleón i Natali McPears, Los Secuaces, Five o Consulado Rock. També hi haurà espai diari per als dj, entre els quals destaca Serrano, que intervindrà el divendres 11. Finalment també hi haurà tributs especials com la Festa Blanca-Tribut a la Ruta del dissabte 12, el Tribut a Amaral del diumenge 13 o el Tribut a Manolo García i El Último de la Fila del dimarts 15 d’agost.

En les celebracions també hi haurà espai per als esdeveniments taurins. Així tant el dijous 10 d’agost com el divendres 11 hi haurà tard de vaques i a la nit bou embolat a càrrec de la ramaderia local Tauro Covatelles (Juan Faet). A més la Comissió de Festes de Dalt de la Muralla organitzarà el divendres 11 la tradicional xopà i el bou embolat infantil.

No faltaran tampoc en les festes les activitats per al públic familiar, emmarcades en l’Estiuet. En aquesta ocasió, el diumenge 6 actuarà el Duo Gafado, mentre que el dissabte 19 a partir de les 22 hores arribarà l’esperat “Xixo Xixero”, la tradicional cercavila de fanalets de meló d’Alger amb l’acompanyament de la Colla Garramatxa. Després arribarà la Tourné Teatre amb la representació de Belle&Bestia en el Parc Municipal.

No faltaran els tradicionals esdeveniments esportius, com la Volta a Peu, que obrirà les festes el dissabte 5 així com la Travessia nadant de la Platja Casablanca que se celebrarà el diumenge 12 al matí. A més, en l’àmbit de l’oci també estaran les prefestes que seran el 19 d’agost al migdia.

Finalment en l’apartat religiós, el dimecres 16, jornada declarada com a festiva local, se celebrarà Sant Roc, amb missa a la Platja Casablanca a les 19 hores i posterior processó. Aquesta jornada acabarà amb l’esperat i tradicional castell de focs artificials a càrrec d’Hermanos Caballer que es dispararà des de la Gola de la Llosa.

PROGRAMACIÓ

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí