Les platges d’Almenara, Almardà i Corint continuen amb les banderes blaves per a aquest 2021

0
343

Aquest distintiu reconeix l’elevada qualitat de les aigües i premia l’esforç públic per complir amb els criteris de legalitat, accessibilitat, sanitat, educació ambiental, neteja i seguretat

Les platges d’Almenara, Corint i Almardá han conservat les seues banderes blaves per a aquest estiu de 2021. El dimarts, 11 de maig, s’ha fet públic el llistat dels ports i platges que han rebut aquest important reconeixement, una iniciativa sorgida l’any 1985, que va arribar a Espanya dos anys després i que està coordinada per la Fundació Europea d’Educació Ambiental.

Aquest és el huité any consecutiu que les platges de, Corint i Almardà, obtenen aquest guardó, distintiu que se suma a uns altres amb els quals tradicionalment compten, com són la bandera Q de Qualitur, la de gestió de qualitat ISO 9001, la de mediambiental ISO 14.001, les banderes Q de qualitat turística o la d’accessibilitat universal UNEIX 170.001, entre altres. No obstant això, l’estendard blau, és el que gaudeix de major reconeixement, per la qual cosa rebre any rere any aquest guardó és signe inequívoc que les platges del municipi de Sagunt són de qualitat, malgrat els problemes que arrossega el tram de litoral situat al nord.

També, un any més, es reconeix la ruta Casablanca 6.000 passos amb el sender blau

Per dissetena vegada consecutiva la Platja Casablanca d’Almenara ha tornat a ser guardonada des de ADEAC amb el distintiu de la Bandera Blava per la qualitat de les seues aigües, accessos, condicions ambientals i els serveis que ofereix. A més, un any més es revalida el distintiu de Sender Blau per a la ruta Casablanca 6.000 passos, un guardó que es va obtindre per primera vegada l’any 2013.

L’alcaldessa d’Almenara Estíbaliz Pérez, ha destacat de nou l’obtenció dels distintius per a la Platja Casablanca, tant la bandera blava com el sender blau “suposen el reconeixement al treball que realitzem any rere any per la nostra platja i el nostre entorn, perquè des de 2004 de manera ininterrompuda se’ns ve concedint el guardó de la bandera blava”. L’alcaldessa ha assenyalat també “és una alegria el doble reconeixement que ens situa com una de les platges amb millors condicions per la seua qualitat de l’aigua com pels serveis que prestem i esperem que siga una porta de benvinguda a incrementar el turisme per a reactivar els nostres sectors econòmics en aquests anys de pandèmia per la Covid-19”.

Estíbaliz Pérez ha volgut mostrar una vegada més l’agraïment tant personal, com del consistori, a tota la gent que ha treballat perquè de nou aquest any 2021 la Platja Casablanca i el Sender 6.000 passos, tinguen les màximes distincions. A més ha marcat l’objectiu de “continuar millorant cada vegada més la nostra zona marítima, perquè aquesta alegria se suma als passos que es van donant per a la pròxima construcció dels espigons que protegisquen i milloren el nostre litoral, el contracte del qual es va formalitzar ahir”.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí