Les xiquetes i xiquets d’Almenara tindran un mes de juliol ple de diversió

0
1137

375 XIQUETES I XIQUETS PARTICIPEN EN LES PROPOSTES DE L’AJUNTAMENT D’ALMENARA PER A CONCILIAR LA VIDA LABORAL I FAMILIAR AL JULIOL

L’Escola d’Estiu, els Tallers Mariners, el Campus Esportiu i les activitats estiuenques de l’Escola Infantil Municipal han començat 

Un total de 375 xiquetes i xiquets han iniciat les activitats programades des de l’Ajuntament d’Almenara destinades a la conciliació de la vida laboral i familiar al llarg d’aquest mes de juliol. L’Escola d’Estiu, els Tallers Mariners, el Campus Esportiu i les activitats de l’Escola Infantil Municipal, són els quatre eixos bàsics de l’aposta estival en aquesta matèria des del consistori.

En les instal·lacions del CEIP Juan Carlos I es realitza l’Escola d’Estiu, que cobreix les etapes d’infantil i primària. Allí, amb el lema “vacances actives” es realitza tota una programació de jocs, tallers i activitats lúdiques cooperatives, on l’alumnat aprendrà un any més els valors de la convivència, la igualtat, la companyonia o la sostenibilitat. En aquesta ocasió participen 130 xiquets i xiquetes.

En aquest edició, són 40 xiquetes i xiquets els que gaudeixen dels Tallers Mariners, que com cada any es realitzen en el Centre Cultural Miguel Hernández de la Platja Casablanca. Allí aprendran també valors a través de jocs i activitats lúdiques i divertides.

Les xiquetes i xiquets d’entre 0 i 3 anys compten aquest mes també amb la proposta de l’Escola Infantil Municipal d’Almenara, que és gestionada de manera directa per l’ajuntament i que prolonga aquest mes de juliol les seues activitats lúdiques i educatives amb visites, jocs d’aigua i propostes més divertides. També compta amb servei de menjador. En aquesta ocasió són 90 xiquetes i xiquets els que estan inscrits durant aquest mes de juliol.

Finalment, un any més se celebra el Campus Esportiu d’Almenara, amb 115 participants, que s’endinsaran en el món de l’esport i els hàbits saludables. Així aprendran atletisme, ciclisme, natació, jocs tradicionals, harmonia corporal i altres esports, que s’uniran a les rutes senderistes, excursions i activitats especials dels divendres.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat “la gran acceptació de les propostes que un any més realitzem des de l’ajuntament, perquè són molts els xiquets i xiquetes que participaran en les activitats previstes per a conciliar la vida laboral i familiar aquest mes de juliol, però també per a formar-se, divertir-se, realitzar tallers i jocs, sense oblidar el foment dels hàbits saludables i l’esport”. Pérez ha assenyalat que “tal com s’ha demostrat en els últims anys, continuarem apostant en el futur per aquesta mena d’iniciatives”.

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí