L’Espai Cultural ‘El Tabalet’ de Benifairó estrena este diumenge programació estable d’activitats

0
451

El diumenge dia 3 a les 19 hores actuarà Dani Miquel. Fins el dia 24 de febrer hi haurà dansa, màgia i teatre familiar

Comunicat Ajuntament de Benifairó

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benifairó inaugura este diumenge la programació estable d’activitats en l’Espai Cultural ‘El Tabalet’. Tal i com explica el regidor Vicent Chordà “el nostre objectiu és oferir de forma setmanal una programació cultural gratuïta i de qualitat per a tots els gustos i edats, ara que ja disposem d’un espai que reuneix totes els requisits per a posar a disposició dels veïns i veïnes aquesta oferta en les millors condicions possibles”.

Així doncs, este diumenge dia 3 de febrer i sempre a partir de les 19 hores, comencen les activitats amb un dels plats forts de la programació, el  concert de Dani Miquel. La següent actuació tindrà lloc el diumenge 10 de febrer amb un espectacle de dansa contempòria a càrrec de Pere Bodí, el gran ballarí de Faura, que es dedica professionalment a la dansa.

El 17 de febrer podrem veure l’espectacle de màgia de Rubén Aparisi, que torna a Benifairó després del seu èxit en la passada edició dels ‘Divendres de Música i Monòlegs’.

Finalment, la programació del mes de febrer es tancarà el 24 de febrer amb la representació d’una obra de teatre especialment destinada al públic infantil i familiar, a càrrec de la companyia ‘La Banda del Drac’. Totes les activitats són gratuïtes

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here