Mariano Condomina «En la línia de venda dels supermercats, els alvocats del Perú convisqueren amb els de València, el consumidor compraria el nostre»

0
910

Setze anys fa que l’alvocat va arribar a les nostres terres, va ser una aventura que Mariano Condomina emprenia, com a primer agricultor de la comarca, amb una fruita d’origen tropical. Uns anys després, amb el fruit comercialitzant-se i l’alta rendibilitat, Mariano va ser un agricultor a seguir per molts, on van veure que l’alvocat podia ser un fort i important impuls econòmic dins de la nostra agricultura, davant el continu degoteig de pèrdues dels cítrics.

No obstant això, la campanya que està a punt de finalitzar, ha sigut la primera que l’alvocat espanyol, el de la nostra comarca també, ha patit un dur colp en els preus de venda de l’agricultor-productor. Venda en el camp a pèrdues.

He visitat a Mariano Condomina, vicepresident de l’Associació ASOPROA (Associació de Productors d’Alvocats) perquè ens detalle quines causes han pogut provocar tot aquest canvi tan radical. Millor escolten a Mariano.

Qui desitge rebre en el seu mòbil, tauleta, PC, els podcast publicats per La Finestra, punxen en el següent «SUSCRIBIRSE«.

ENTREVISTA EN VÍDEO

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí