OBERTA LA CONVOCATÒRIA PER A LA CREACIÓ D’UNA BORSA DE SOCORRISTES A ALMENARA

0
179

Les persones interessades podran presentar les instàncies des de huí, 26 de maig, fins a l’1 de juny

El Butlletí Oficial de la Província de Castelló ha publicat aquest matí les bases de la convocatòria per a la creació i regulació d’una borsa de treball temporal de socorristes. El procés de selecció serà a través d’un concurs-oposició. Les persones interessades disposaran per a inscriure’s de set dies naturals a partir de demà divendres, per la qual cosa podran realitzar-la del 26 de maig a l’1 de juny tots dos inclosos. Es podrà optar al lloc de socorrista o de patró d’embarcació.

A través de la borsa es contractarà el personal que puga ser necessari per a l’atenció de la platja i la piscina aquest estiu. Entre altres les funcions seran la coordinació del salvament i socorrisme, la vigilància preventiva del salvament i socorrisme, informació i assessorament als usuaris i usuàries de la platja. A més, els que opten com a patrons d’embarcació, hauran de realitzar les funcions associades a aquest càrrec.

Totes les persones interessades poden consultar les bases i requisits de la convocatòria en la seu electrònica de l’Ajuntament d’Almenara, en el portal de transparència de l’ajuntament, en el tauler d’anuncis i en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló de hui.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí