Presentació del podcast ESCÈPTIQUES

0
294

Benvinguts i benvingudes a la casa de les escèptiques on no creiem en la veritat absoluta. Som Violeta, Malena i Carmen.

Nosaltres som estudiants a l’IES La Vall de Segó. Actualment cursem 4º d’ESO i 1r de Batxillerat. Ens considerem creatives, innovadores, reivindicatives, honestes, juvenils i molt implicades en els problems de la nostra societat. Totes este qualitats es van a veure reflectives en el podcast, un projecte que ja forma part de nosaltres.

Se’n recordeu de l’inici d’este projecte? Pareix que siguera ahir i fa ja dos mesos. Es podria dir que la posibilitat de fer aquest podcast ha sigut el nostre premi de la Loteria, perquè la proposta ens va arribar el 22 de desembre. Tot va començar quan Violeta i Carmen van grabar per a la radio de La Finestra del Rey, sobre un treball que vam fer de la Loteria de Nadal. Després de comentar-li a Enric les moltes idees que teniem en el cap, amb l’ajuda de la nostra professora de Valencià, Olga, ens va oferir les ferramentes per a donar a llum aquest projectei i alçar la nostra veu.

Episodi 1º – EL DILEMA DE LES XARXES SOCIALS

Un document titulat el dilemma de les xarxes socials publicat a la plataforma Netflix any 2020, planteja el dilema entre utilitzar o no les xarxes, ja que provoquen l’adicció i impactes negatius en persones i grups, com a resultat de les estrategies dissenyades per manipular i comportaments i sobretot mantindre’ns connectats.

Millor escoltar el podcast

Podcast – Per a escoltar el programa en el mòbil, tocar el text: Reproduir en Navegador

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí