Programació de Nadal 2023 a Almenara

0
309

Entre altres propostes hi haurà fira comercial i d’associacions, teatre, cinema, exposicions, e-sports, Sant Silvestre, festa cap d’any amb orquestra, cavalcada de Reis i visites al Conjunt Memorial de Darrere del Castell

L’Ajuntament d’Almenara ha presentat en societat la programació de Nadal que es desenvoluparà en el municipi entre el 15 de desembre i el 5 de gener. En ella, a més de la Fira de Comerç i Associacions, també hi haurà entre altres propostes: cinema, teatre, exposicions, gaming, la festa cap d’any amb orquestra, visites guiades al Conjunt Memorial de Darrere del Castell, la Sant Silvestre o la màgica cavalcada de Reis.

Les activitats començaran el divendres 15 de desembre amb la tradicional exposició i lliurament de premis del concurs de Postals Nadalenques, a la qual seguirà el lliurament de premis dels premis Joan Fuster de Narrativa i Pròixita de poesia.

El diumenge 17, en la Plaça del Mercat, se celebrarà la primera edició de la Fira de Comerços i Associacions d’Almenara, que pretén ser un aparador de l’activitat comercial i associativa del municipi. El dissabte 23 de desembre al matí hi haurà en la Plaça del Mercat un taller de circ a càrrec de Rytme, mentre que el dimarts 26 es disputarà el torneig de gaming FC24 Enjoy Almenara en el poliesportiu, on també hi haurà activitats i la fira Enjoy The Ride.

El divendres 29 a la vesprada arribarà l’espectacle familiar “la Chistera Mágica”, mentre que la gran cita nadalenca de l’esport, la Sant Silvestre d’Almenara, se celebrarà el dissabte 30 a partir de les 18 hores.

La gran festa per a rebre l’any nou 2024 serà en l’aparcament municipal, i arribarà a la 1 de la matinada de l’1 de gener, després de prendre el raïm i acomiadar el 2023. L’orquestra Wizard serà l’encarregada d’amenitzar la celebració.

Del 2 al 5 de gener, el Centre d’Interpretació de la Línia XYZ d’Almenara organitzarà visites guiades al Conjunt Memorial de Darrere del Castell, amb inscripció prèvia en el 620 55 74 71 o en el correu electrònic centrexyzalmenara@gmail.com

El dimarts 2 de gener es realitzarà la representació teatral de “El Grinch” per a públic familiar, mentre que el dijous 4 serà el torn del cinema amb la pel·lícula “El retorno de las brujas”.

Finalment, el divendres 5 de gener, arribarà la màgia de la cavalcada dels Reis Mags que començarà el seu recorregut a les 18.30 hores des de la Plaça del Molí per a acabar en el CMC Paulo Freire amb el repartiment de regals.

A totes estes activitats s’ha d’afegir el Campus de Futbol que es realitzarà del 27 de desembre al 5 de gener, així com l’Escola de Nadal, que es realitzarà en les mateixes dates i la programació del Nadal Jove els dies 27 i 29 de desembre i 2 i 4 de gener.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí