PSPV-PSOE Faura «L’OBSESSIÓ PER BUSCAR EL TITULAR A TOTA COSTA, NO ÉS SINÒNIM DE TREBALLAR PEL POBLE (O ALMENYS, NO SEMPRE)»

0
813

Comunicat de premsa del PSPV-PSOE Faura

Ja no ens resulta estrany, Perquè no és la primera vegada que ho fa, que“Junts per Faura” pretenga que l’Ajuntament aprove propostes o iniciatives que ja han sigut aprovades anteriorment per la Junta de Govern o el Ple a proposta del Grup Socialista. L’últim cas ho hem viscut en el Ple del mes de gener. JxF anunciava a colp de titular, la presentació d’una proposta d’estudi de l’aplicació d’una taxa a les empreses de transport d’energia, però, sorpresa sorpresa, resulta que eixa mateixa proposta havia sigut presentada fa un any pel Grup Socialista, aprovada pel Ple i, a més, estava complint-se l’acordat. Més d’una vegada sembla que els regidors d’Esquerra Republicana no s’assabenten del que s’aprova en l’Ajuntament, o no volen assabentar-se, o és més important vendre que la iniciativa és d’ells. Però açò, sembla que no li’l podem retraure, perquè ”és poc elegant”.

En el mateix Ple, JxF es va abstenir davant una proposta Socialista sobre el sistema públic de pensions amb la qual van dir que estaven plenament d’acord. Van proposar afegir uns punts sobre unes qüestions que no tenien relació directa amb el contingut de la proposta. Se’ls va suggerir de presentar-les com una moció conjunta en el pròxim Ple, però es van negar a fer-ho i el resultat final va ser l’aprovació de la proposta socialista amb l’abstenció de Junts per Faura.

En acabar diuen que el que volen és integrar i aportar idees bones per al poble, però foren incapaços de donar suport a la moció de les pensions donant com a únic raonament, que “per coherència” per no acceptar les seues esmenes no podien votar a favor. Aleshores, que els importa més?, una proposta bona per als nostres veïn@s?O que al final fora una proposta d’ells? A més, “per coherència” amb què? Realment el seu argument és d’allò més infantil.

Després solen queixar-se en JxF que el grup Socialista no aprova les seues propostes pel simple fet de procedir d’ells, però la realitat és que en aquest últim Ple es van aprovar tres de les quatre propostes que presentaren, percentatge similar a anteriors plens. Així que hauríem de recomanar als seus regidors que no tingueren la pell tan fina i caigueren tan fàcilment en el victimisme, però no ho farem perquè segurament açò també deu ser “poc elegant”.

També ens acusen de tindre una actitud bel·ligerant i agressiva, i que res de bo diu de qui la practica”. La veritat és que s’ho haurien de fer veure, perquè les seues actituds no sempre han estat “tan elegants” com ara volen mostrar.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here