Quartell guarda un minut de silenci en rebuig a l’assassinat del jove Samuel

0
974

Ahir, a les 20:00 de la vesprada a la plaça de l’Ajuntament de Quartell es va guardar un minut de silenci en commemoració, del jove corunyes, Samuel. L’alcalde de Quartell, Pere Campos, juntament amb la representació de la resta de consistoris de Les Valls, s’han sumat a aquesta concentració per condemnar l’assassinat ocorregut la matinada del 2 de juliol a La Corunya. 

El jove, de 24 anys, acabava d’aconseguir el títol d’auxiliar d’infermeria i passava la nit, amb la companyia d’uns amics i amigues, a un conegut pub corunyes anomenat Andén. Samuel mantenía una conversa amb els seus acompanyants quan un grup de joves el va amenaçar. La situació va empitjorar quan Samuel va rebre una punyalada per part d’aquests joves que, al mateix temps, l’insultaven per la seua orientació sexual. Segons han relatat els amics del jove al periòdic El Mundo, l’agressor de Samuel va pronunciar paraules com «maricón de mierda», i tot un seguit d’ofenses que teníen l’objectiu d’atacar al jove pel fet de ser homosexual. 

La mort de Samuel ha despertat un moviment social molt gran amb la finalitat de rebutjar qualsevol actitut i comportament homòfob. En la concentració d’ahir, l’alcalde de Quartell resaltava la necessitat de parar aquest tipus de conductes i la importància d’una lluita contínua que forma part de tots i totes, dins d’una societat en la que ningú deuria d’acabar amb la vida d’una persona per la seua orientació sexual. Després d’aquestes paraules, els veïns i les veïnes de Les Valls han guardat un minut de silenci, que ha acabat amb l’aplaudiment de tots i totes i el reconeixement de Samuel.

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí