Salva García, president de l’AAVV Faura: «L’Associació de Veïns suggereix que la màquina de neteja treballe per tots els carrers del poble»

0
776

Comunicat de premsa de l’Associació de Veïns de Faura

L’Associació de Veïns de Faura ha rebut per activa i per passiva el sugeriment de que la màquina de neteja treballe més pels nostres carrers.

Em observat que sería bo completar el treball que fan els operaris municipals de neteja, amb la màquina que util-litza aigüa per a una neteja més completa.

En l´actualitat la màquina es fa servir els dimarts per els carrers que ocupa el mercat. La proposta de l’associació sería ampliar el contracte per a que treballara més hores i cobrira tot el municipi.

Segons Salva García, president de la associació de veïns, “amb aquesta mesura estaríem donant resposta a una reclamació veïnal, millorant la salut pública del nostre municipi i millorant la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes.”

Sent conscients de que aquesta proposta requereix de finançament municipal, ens hem posat en contacte amb tots els grups pol-lítics amb representació al nostre ajuntament per a que l’estudien a fi de incloure esta partida en els pressupostos municipals del 2019, oferint-los també la nostra disposició a col-laborar amb ells per dur a terme aquesta proposta, tenint present que tots compartim el mateix objectiu, fer millor la vida al poble i als nostres veïns i veïnes.

Per una altra banda, l’Associació de Veïns de Faura, está explorant la posibilitat de organitzar un debat obert sobre les festes municipals i el seu finançament. L’objectiu sería “escoltar la veu dels veïns i veïnes, les seues queixes, inquietuts i propostes, així com oferir informació sobre els diferents models de finançament de les festes locals” explica Salva García.

AAVV FAURA, de tots, per a tots, entre tots…

Faura, 20 setembre 2018

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here