STEPV-Camp de Morvedre presenta la candidatura comarcal a eleccions en l’ensenyament públic

0
572

El nucli comarcal del Sindicat de treballadores i treballadors del País Valencià STEPV ha presentat les persones candidates a la Junta de Personal Docent en les eleccions de l’1 de desembre. L’acte ha tingut lloc al Port de Sagunt en la nova seu que ha obert la Intersindical Valenciana, confederació de sindicats en què està integrat l’STEPV.

És una candidatura amb professorat i mestres de tots els sectors educatius que treballem per una escola pública de qualitat, laica, integradora i igualitària, plurilingüe, amb el valencià com a llengua vertebradora” ha dit al seu parlament Fernando Vera, permanent del Camp de Morvedre.

Així mateix, donaven suporta l’acte membres del Secretariat Nacional com ara el responsable d’Acció sindical, Marc Candela, que ha remarcat “l’orgull perquè el primer acte en la nova seu siga la presentació de candidatures del STEPV, sindicat referent absolut en ensenyament no sols a la comarca sinó també al País Valencià”.

Finalment, Imma Coret, coordinadora d’Organització, feia balanç de la feinada al llarg d’una legislatura marcada per la pandèmia: “durant el confinament 40.000 telefonades, atenció continuada a les xarxes socials i correu electrònic, nombroses assemblees telemàtiques… s’han combinat amb campanyes, concentracions i vagues junt amb la negociació. Tot plegat és una bona mostra del lema amb què concorrem: STEPV, #SempreAlTeuCostat”.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí