Tertúlia «Veïnat d’ací, actualitat de tots» – 8 DE MARÇ, DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

0
696

Tertúlia «Veïnat d’ací, actualitat de tots» – 8 DE MARÇ, DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

Tertulians:

  • Lara González, Periodista i directora
  • Glória Condomina, Partit Popular
  • Sabina Ocaña, Esquerra Unida
  • Adela Alba, Esquerra Republicana

El pròxim 8 de març es commemora el Dia Internacional de la Dona. Un dia de reivindicació i de visibilització dels enormes esforços que realitzen dones i xiquetes a tot el món per a forjar un futur més igualitari i recuperar-se de la pandèmia de la Covid-19.

“La participació de les dones i l’adopció de decisions per elles de manera plena i efectiva en la vida pública, així com l’eliminació de la violència, per a aconseguir la igualtat entre els gèneres i l’apoderament de totes les dones i les xiquetes” és clau en l’acció local.

Reivindiquem el dret de les dones a la presa de decisions en totes les esferes de la vida, la igual remuneració, la distribució equitativa de les cures i el treball domèstic no remunerats, la fi de totes les formes de violència contra les dones i les xiquetes i uns serveis d’atenció de la salut que donen resposta a les seues necessitats.

Tots els éssers humans som iguals davant la llei i hem de tindre opció de gaudir d’idèntiques oportunitats per a desenvolupar les nostres capacitats i talents i qualsevol manifestació de violència és un obstacle infranquejable per a la realització de la plena igualtat entre homes i dones.

TERTÚLIA

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí