Un banyista ha mort a la platja del Port de Sagunt

0
1187
Imagen de archivo

Un home de 50 anys ha mort hui al migdia a la platja del Port de Sagunt

El fet ha transcorregut quan l’home, veí del Port de Sagunt, es trobava nadant a uns 200 metres de la riba enfront de la rotonda situada en l’avinguda Mediterrani, en l’encreuament amb illa Menorca.

Fins al moment es desconeixen les causes que han ocasionat els problemes per a eixir a la riba. Tot el servei de salvament i socorrisme amb el dron de rescata i la secció de platja de la Policia Local, s’ha activat immediatament.

El dron ha sigut el primer a arribar, llançant-li un dron, però el banyista no ha respost en patir un esvaïment. Una vegada arribada l’embarcació, amb dos socorristes, li han tret de l’aigua.

Ja en la riba, els socorristes i amb la intervenció d’un Samu, li van practicar les maniobres de reanimació pertinents més de 50 minuts, amb un resultat negatiu per a salvar la seua vida.

La Policia judicial, qui a través del Jutjat, s’ha fet càrrec de les diligències i de les gestions per al trasllat del mort fins a l’Institut Anatòmic Forense, perquè li practiquen l’autòpsia i conéixer la causa de la defunció.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí