«Val i Trenta» Faura i Quart campions de les Supercopes Escola i Corda i Galotxa

0
384

En un programa més de «VAL I TRENTA», s’ha parlat de les dues finals jugades fa pocs dies. Una final, la Supercopa de Galotxa, on el Quart ha derrotat a l’equip de Monserrat per un emocionant i atapeït resultat 70-65, proclamant-se campió. L’altra final, la Supercopa d’Escala i Corda, el Faura ha resultat campió en aconseguir la victòria per 60-55 enfront de l’Onda, en una altra partida no per a cardíacs.

També s’ha tractat de com està transcorrent el campionat d’Edicon, on el Quart, que compta les seues partides per victòries, està situat en la primera posició del grup i el Faura, que ha deixat escapar algun punt no previst, està en una posició amb poc marge per a patir algun error.

Ha eixit a relluir la situació que està patint l’equip de Quart pel que fa al seu emblemàtic carrer València, on els seus habitatges tenen molta antiguitat i les teulades els ocasionen una important despesa en pilotes.

De les dues finals i del campionat d’Edicon, parlen els tertulians Joan Castillejo i Ximo Gaspar. També un àudio de Juanba Camarelles.

TERTÚLIA

Per a escoltar la tertúlia en el mòbil, tocar el text: Reproduir en Navegador


Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí