Visita del President i de Secretària general d’Esquerra Republicana del País Valencià al Camp de Morvedre

0
1094

Esquerra Republicana-Camp de Morvedre i Plana Baixa

Dissabte 1 d’octubre, la secció comarcal d’Esquerra Republicana del País Valencià es va reunir amb el president i la secretària general de la federació per organitzar el futur immediat del partit al Camp de Morvedre. A la trobada van assistir militants, amics i simpatitzants de l’organització republicana que s’aplegaren a la Font de Quart per anar dinar tots plegats posteriorment a Quartell.

«A la Vall de Segó i per extensió a la comarca del Camp de Morvedre ens avala la feina d’anys ja que els regidors i regidores republicans han demostrat que la nostra formació treballa per a tota la ciutadania. Hem presentat mocions als Ajuntaments on tenim representació i iniciatives parlamentàries al Congrés i Senat de Madrid. Els nostres diputats a Madrid com Gabriel Rufian o Maria Dantas i senadors com Elisenda Pérez visiten sovint la comarca per interessar-se de primera mà i això demostra que des de qualsevol institució on tenim representació lluitem pel benestar de tota la ciutadania i esperem que cada vegada més morvedrins i morvedrines ens facen costat» ha declarat el president Josep Barberà.

La secretària general Maria Pérez ha afegit: «Hi ha molta feina a fer: reclamar millores per a sectors com l’agricultura, la indústria o el comerç de proximitat, protegir el medi ambient i patrimoni, i reivindicar infraestructures sostenibles primordials per al Camp de Morvedre i sobretot defensar el drets laborals de tots els treballadors i treballadores. Recordem que fa poc hem guanyat des de Madrid amb les nostres diputades que les treballadores de la llar puguen millorar les seus condicions laborals.»

També la presidenta comarcal Adela Alba ha declarat: «Pensem que el futur de Camp de Morvedre com la resta del País Valencià passa per millorar els drets i el benestar de tots, i hem de vetllar i fer polítiques per aquells qui no se’ls hi reconeix com les persones migrants, blindar el sistema pensions o acabar amb la bretxa salarial o les condicions laborals en sectors on les dones són les perjudicades». I per acabar Alba ha afegit : «No podem creuar-nos de braços i ens toca fer política per a que no ens les facen en contra, per això convidem als morvedrins i morvedrines que volen canviar les coses a treballar des dels seus municipis i ciutats i a sumar-se al nostre projecte republicà» .

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí