Avui és dia 22 de novembre. Avui és Santa Cecilia, patrona de tots els músics

0
1561

Avui és dia 22 de novembre. Avui és Santa Cecilia de Roma.

Santa Cecilia, seria de Roma però, en els pobles de les Valls: Faura, Quart i Quartell, també està present, almenys, uns dies a l’any.

banda-musica-quart-2016
SJM de Quart de les Valls

Cecilia, actualment, no sembla que siga molt comú, com a nom, entre les persones. Santa Cecilia, si que està representada per milions de persones a tot el món i, totes, amb música.

Un any més i, com no podia ser d’una altra manera, les tres bandes de música, dels pobles de les Valls, li organitzaran una festa plena de música i algun soparet que altre.

També, Santa Cecilia, rep, amb esplendor, a tots els nous components, a la gran família musical.

Tinc entès que, tots els anys, Santa Cecilia, finalitza l’any amb uns quilets de més. Després de les celebracions musicals i comensals, sense repòs algun, arriben els nadal i clar, arriba el torró i el polvoró. És inevitable l’augment de pes.

banda-musica-quartell-2016
Societat Unió Musical Quartell

Ràdio Vall de Segó, felicita a totes les Cecilias, i desitja que tots els components, de les tres societats musicals de la Vall de Segó, gaudisquen, al màxim, de tots els actes que realitzen. I, com no, als joves músics que inicien una nova etapa en la seua vida, pertanyent a la seua societat musical que, sempre, serà un honor.

Gràcies per regalar-nos tan bon so.

sta-cecilia-faura-2016

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí