Plantilla per a realitzar un contracte d’arrendament d’habitatge

18
24860
contrat
Punxe la foto i apareixera el model per a reomplir

Formulari o Model de contracte d’arrendament d’habitatge actualitzat a la normativa vigent després del 6 de Març de 2019, en format word descargable gratis per al seu ús immediat.

Punxen la foto i apareixerà la plantilla de lloguer, i enllaç per a descarregar el model de contracte i inventari en format word editable per a emplenar actualitzat, només han d’emplenar els camps buits i, després, imprimir.

18 Comentaris:

  • Estimat Andreu

   Primer, Bon Any tingues.

   Segon, què vols, que et faça fins al contracte amb l’inventari i tot. Ja que tens una mostra per a estalviar-te unes peles, que et costa a tu, que saps més que jo de català, traduirlo? Gràcies per la teva participació.

 1. la veritat es que tan senzill com es traduiiiir !!! es molt antiquat aixó de nomës en castellano….Si voleumdonar un bon servei….fe ho b¨!!! Molt bon any !!

  • Estimada Joana.

   Primer, Bon Any tingues dins d’aquesta foscor.

   Segon, és un model de contracte dels serveis jurídics de l’OCU i el tenen en castellà, ja que tens una mostra per a estalviar-te unes peles, que et costa a tu traduirlo?

   Gràcies per la teva participació.

 2. Coi noi, em feu perdre el temps. Cerquem un model de contracte en la llengua pròpia i comuna de l’arrendador i l’arrendatari. Tan difícil és? L’enllaç és una trampa, un engany, que et duu a un model foraster. No tothom sap el castellà a la península ibèrica. Som a Europa!

  • Bon dia Manel.

   Sent fer-te perdre el temps, però traduint el model de contracte a català, que tu bé ho saps parlar, et puc fer guanyar alguna pela que et cobraran els gestors d’on tu vius.

   De totes les formes, gràcies pels teus comentaris.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí