A la Platja d’Almardà els Reis Mags reparteixen màgia als xiquets i xiquetes

0
886

Els Reis Mags van desembarcar, a primera hora del matí d’ahir dia cinc de gener, a la Platja d’Almardà per a visitar a tots els xiquets i xiquetes de les platges del nord de Sagunt, Almardà, Corinto, Malva-rosa i Cases Queralt. A la recepció de les seues majestats es trobaven la Junta Directiva de l’Associació, encapçalada per la seua presidenta Amparo Peris, així com de Pepe Gil, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Sagunt

Posteriorment van arribar caminant a la seu de l’Associació de Veïns, carregats de regals per a totes les xiquetes i xiquets que van poder acudir a rebre’ls. Una vegada ja allotjats en les seues butaques, van començar a entregar els regals un a un, cridant-los pel seu nom, els Reis Mags coneixen a tots! Tot això sempre ajudats pels seus patges, la Junta Directiva de l’Associació i, especialment, pel cap de protocol Pepe Girona.

Quan ja els Reis Mags van marxar a altres poblacions per a visitar a altres xiquets, allí estava preparat un dolç xocolate, amb fartons i madalenes per a banyar. Com els Reis Mags tenien molta pressa, es van perdre el xocolate. Dir que tot estes llepolies va ser per gentilesa de l’Ajuntament de Sagunt.

A continuació poden veure un vídeo resum de la visita de les seues Majestats.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí