Adrián Galindo president del CF Faura «De l’any anterior a l’actual són 14 xiquets més alguna cosa estarem fent bé»

0
1185

En la societat d’avui pareix ser que el futbol no pot faltar i en totes les families hi ha un apasionat. Potser del Madrid, del Barça, del València, del Llevant o d’altre equip, però de l’equip del teu poble, es precis.

El campeonat de futbol de la 2ª Regional ha començat i el CF Faura, en el Grup 3º està emplaçat.

A continuació podran llegir l’entrevista realitzada a Adrián Galindo, president del CF Faura.

· Bona vespra Adrián. -Bona vesprada.

· Què se sent ser president del l’equip del seu poble? -Una obligació perquè hi ha molta gent i molta responsabilitat i més, després de portar 8 anys d’entrenador. Sí, molt especial.

· I de jugador no? -Sí, fins a juvenils.

· Un president i la seva Junta Directiva, en estes categories, què es lo que desitgen que pase en la temporada? -Tots volem un equip al màxim nivell, però preferisc que gaudisquen els jugadors i que hi haja bon rotllo encara que vagen els últims. Competir a un nivell alt, tots els anys, amb gent de Les Valls és complicat. Depèn de les generacions. Primer gaudir, si es puja i després es baixa, no és important.

· És complicat construir un equip amb gent de Les Valls, i més havent-hi dos equips? -Sí que és complicat, però sempre hi ha algú que vol jugar. Està el Quart i van molt bé, han de gaudir, el mateix el pròxim any els va malament i a nosaltres bé, açò pot fer que els jugadors puguen canviar.

· S’ha canviat d’entrenador. -Sí, Paco que va estar entrenant als juvenils fa uns tres anys.

· Com els veus? -M’agrada perquè els estreny encara que ha de tenir en compte que són molt joves.

· La plantilla la veus equilibrada? -Sí, està bé. Fitxaria un altre jugador, però sempre amb el consentiment de l’entrenador. Vol una plantilla curta de 17/18 jugadors.

· En defensa molt seriosos? -La veritat que en defensa molt bé.

· Enguany equip de juvenils, tinc entès que bon equip, són jugadors de les Valls? -Sí, els he vist jugar els dos partits i m’han agradat molt. Són tots de l’escola del Faura.

· Pot ser que Paco vulga poques fitxes perquè confia amb els juvenils? -Nosaltres volem que algun juvenil puga gaudir de minuts en el amateur, però tots els caps de setmana no poden jugar dos partits. Si fa falta, cada cap de setmana, que puge un, ells també tenen la seua lliga.

· Què em dius de l’escola, sembla ser que molt bé? -Enguany hem fet l’equip femení, estem molt contents, poques escoles ho tenen. Els altres equips de l’escola estan pràcticament tancats, només hi ha un equip per tancar.

· Quants jugadors entre l’amateur i l’escola? -Al voltant del 180.

· Quants equips? -1 Querubin / 2 Prebenjamins / 1 Benjamí / 1 Femení / 2 Alevins / 1 Infantil / 2 Cadets / 1 Juvenil / 1 Amateur.

· Cóm es finança tot el projecte, equip i escola? –De les quotes, publicitat i Ajuntament.

· Entre quantes persones es porta tot aquest projecte? –Del club 3, més 3 col·laboradors.

· Per a organitzar tants equips i tan poca gent, s’haurà de pagar? -Jo cobre 50 € al mes i perd el treball els dissabtes, Carlos cobra 100 € al mes i Carlos Abad 50 € al mes. Ho dic perquè la gent pensa que cobrem 300, 400 o 500 € al mes. En els partits de fora els responsables del club és l’entrenador i els pares, els de la directiva no poden acudir per jugar a diferent horari.

· No hi ha gent que vulga participar per a ajudar? -Sí, si que hi ha gent, però a l’hora de la veritat ningú s’ofereix.

· Portar aquest projecte avanç és per a estar orgullosos? -Sí, de l’any anterior a l’actual, són 14 xiquets més, alguna cosa estarem fent bé.

· El club està funcionant, la qual cosa és difícil que funcione al gust de tots, per exemple: en els xiquets de l’escola si el seu fill juga o no juga. -Cal entendre que és una escola, és clar que han de jugar tots, però en un partit poden jugar més i en uns altres menys.

· Escoltaries la tertúlia esportiva que he començat i en ella es va criticar el tema de les fitxes i altres coses mès. Com a president, siguen amb fonament o no, com aguantes les crítiques? Ara tens l’oportunitat de respondre i aclarir. -Vaig escoltar l’inici de la tertúlia, quan van començar a atacar la vaig tancar. Paciència tinc, però al final s’acaba. Criticar em sembla molt bé que critiquen, el mateix tu veus una cosa, véns i em dius: açò es pot millorar, jo no em vaig a enfadar, és una crítica que et pot ajudar, però que tots els anys critiquen per alguna cosa i mai t’ho diuen a tu a la cara. Per exemple, les banderoles: Jo estava en el camp, podria haver-me dit: col·loca les banderoles, no m’ho va dir. Fallo meu per no posar-los, però ni vaig pensar en ells. Diuen que volen ajudar i hi ha moltes formes, però dir-ho per les xarxes socials és per a fer mal.

En respecte a les fitxes, en part tenen raó que no estaven fetes les dels juvenils. Ha sigut pel simple fet que nosaltres confiàvem en les del amateur, em van dir que hi havia suficient gent. No costa gens fer les dels juvenils, però decidim pagar primer la roba i inscripcions del amateur i a l’altra setmana passem les quotes i inscrivim el juvenil i la resta d’equips de l’escola, va passar açò. El dijous ens van avisar que no eren suficients el amateur i que cercàrem juvenils, clar divendres tu no pots inscriure un equip i fer les fitxes.

· Per què no eren suficients? -Perquè l’entrenador descartava a dos jugadors, dos més treballaven i dos més que sabíem que no havien passat la revisió, la passaven el divendres. Nosaltres pensàvem que els quatre primers anaven a jugar, nosaltres no podem saber qui treballa aqueix cap de setmana. Confiàvem que havien 15 fitxes, està bé. Ara ja estan tots per a Almenara.

· Adrián, que et sembla la tertúlia que he creat? -Em sembla bona iniciativa.

· M’agradaria que participares en ella sempre que pugues. -Si no treballe, ni entrene, vindré.

· També pot venir qualsevol persona del club, inclòs Paco l’entrenador. -Li’l diré.

· Adrián, què et puc desitjar? Que tingues una lliga el més feliç que pugues i que l’afició acudisca al camp. -La veritat és que està pujant molta gent, si l’equip va per a dalt la gent puja, si va per a baix es complica.

· Espere veure’t prompte per ací i ens expliques. Gràcies. -De res i fins a l’altra.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí