Alex Guerra «La naturalesa pot viure sense nosaltres, nosaltres no podem viure sense la naturalesa»

0
685

Hort-Art naix a partir de la col·laboració de l’artista brasiler Alex Guerra i l’artista valencià Pere Bodí.

Des de 2014 treballen conjuntament en diversos projectes arreu del món, on desenvolupen la idea de crear un espai per aprofondir en la seua investigació.

Som una plataforma cultural que s’ocupa de la investigació, la formació, la producció i la mobilitat en l’àmbit de l’art contemporani a través de residències, tallers , exposicions, ponències i performances.

El nostre interés és la promoció de noves pràctiques i llenguatges de comunicació, la interacció horitzontal amb la comunitat i la valorització del territori rural, tot a través d’una visió de sostenibilitat i en connexió amb el medi ambient.

Busquem promoure i difondre l’art contemporània, en totes les seues modalitats, recolzant la descentralització de la cultura i el seu accés en les zones perifèriques, i la creació d’obres artístiques a partir de la interacció amb la comunitat.

Fomentem el diàleg entre diferents universos creatius, per generar nous codis artístics, on el cos es converteix en el protagonista, com un contenidor permeable capaç de redissenyar noves configuracions.

Alex Guerra

-Intèrpret, Director i Coreògraf

Una de les senyes d’identitat de la seua pràctica artística es basa en el no-lloc, com a lògica espacial, el trànsit constant i temporal d’idees, llocs i persones.

Pere Bodí

-Ballarí i Professor

Naix a Faura, València, on des de menut s’interessa per les manifestacions artístiques locals. Aprén i creix amb la música tradicional i dansa

 

PROJECTE DE RESIDÈNCIES ARTÍSTIQUES HÀBITAT- RGA

Programa per promoure experiències artístiques i socials, i pràctiques de regeneració artística en connexió amb la Natura. Un espai de recerca que pren aspectes de la geologia i la biologia per vincular-lo a les Arts Performatives.

La Rodana, una muntanya de la Vall de Segó, serà l’escenari on es desenvoluparan les recerques dels artistes en residència.

Estem convidats als següents actes: demà diumenge, dia 15 d’agost, a les 19 hores, al parc de la Rodana. Així com el dilluns, dia 16, a les 22’30 hores, en l’ermita de Faura. Per a continuar, el pròxim dia 18 a Quartell. El dia 22, a les 8 hores, despertà a Faura i, per a finalitzar els actes del mes d’agost, el dia 28, al parc de la Rodana.

Millor escoltar a Pere i a Alex per a conéixer tots els detalls. També podran gaudir d’imatges en vídeo de diverses actuacions.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí