ÁLEX SELMA, DISSENYADOR DE FAURA, DISTRIBUEIX ESPARDENYES DE CARETA PER TOT EL MÓN

0
2335

Álex Selma Lázaro, va nàixer a Faura. Prompte va saber que li agradaven les arts i, en la Universitat de Castelló, es va posar a estudiar disseny industrial.

Estant en una empresa de pràctiques va iniciar el seu estudi a casa.

Una col·lecció de mobles va ser el seu primer projecte. A partir d’ací, amb molt interès i tenacitat, està arribant on ell vol, arribar a viure del disseny.

Actualment, les empreses internacionals, ja ho cerquen. El seu treball, fa temps, ha creuat les fronteres d’Espanya. Per exemple, una empresa americana li encarrega un “apaga ciris”, espectacular el seu disseny.

Projectes a tot el món, molts. Álex, passa estius a Austràlia, quan s’havia d’anar li va venir la idea de donar-li una nova imatge, més moderna, a les espardenyes de careta. No sé si pensava en ell o en els cangurs, sabem que allí molts. La qüestió és que ha sigut un èxit total amb una important repercussió.

En aquest últim juny ha sigut rebut pel president de la Generalitat Valenciana Ximo Puig, per un disseny per a l’empresa Porcelanosa, el qual, va suposar que els seus companys, de l’associació de dissenyadors valencians, li van triar per a rebre el premi al millor disseny.

De parlar amb mi es va a agafar l’avió amb destinació a la República Txeca, una empresa de fer cadires, li estan esperant per a rebre el seu vistiplau a una cadira.

El seu estudi, onze anys de vida, està enfocat al treball, no és gens comercial.

PUNXEU LA FOTO I ESCOLTAREU L’ENTREVISTA


Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí