Benifairó demana opinió als seus veïns i veïnes per a invertir més de 457.000 euros

0
854

Els veïns i veïnes del municipi poden enviar per correu electrònic les seues propostes d’actuació, que l’Ajuntament tindrà en compte

L’Ajuntament de Benifairó de les Valls ha iniciat una campanya, amb el lema ‘Participa en el futur de #benifairovalls’, que té com a objectiu recollir les opinions dels veïns i veïnes del municipi sobre quines actuacions desitjarien que l’Ajuntament duguera a terme amb els 457.865 euros que la Diputació de València destina al municipi dins del Pla SOM (Obres i Serveis Municipals) per al període 2020-2021.

Aquesta participació s’ha de realitzar a través del correu electrònic, enviant les diferents propostes a l’adreça propostesbenifairo@gmail.com abans del pròxim 31 de maig. Tal com exposa l’alcalde del municipi, Toni Sanfrancisco, “durant les pròximes setmanes hem de començar a jerarquitzar les diferents necessitats del nostre municipi, valorar quines volem dur a terme de manera prioritària i, en definitiva, com volem dissenyar el futur del nostre municipi. Per tot això, animem a tots els veïns i veïnes al què ens facen arribar les seues peticions, aquè ens diguen què necessiten. Cal tindre en compte que poden demanar tant la construcció de noves infraestructures o equipaments com la millora de zones o instal·lacions existents, així com compra de materials, adequació d’espais municipals per a nous usos, etc… Des del nostre equip de govern analitzarem la viabilitat d’aquestes peticions i, en la mesura que siga possible i sent conscients de les competències municipals, tindrem en compte les opinions dels veïns i veïnes a l’hora d’invertir aquestos més de 457.000 euros aportats per Diputació”.

Cal recordar que no és la primera ocasió que l’Ajuntament de Benifairó recull l’opinió dels seus veïns i veïnes de cara a la realització de diferents actuacions municipals. De fet, per a les obres de renovació de les zones de jocs infantils del municipi, el Consistori ja va organitzar un concurs a través del qual els escolars de Benifairó van poder aportar les seues idees per al disseny de les esmentades àrees infantils. “Per al nostre equip de govern, l’opinió dels nostres veïns i veïnes compta, i molt. Per això volem animar a tots ellsa què ens facen arribar les seues propostes”, conclou Toni Sanfrancisco.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí