Benifairó obri demà una nova edició dels ‘Divendres de Música’ als jardins de la Casa Guarner

0
480

Dos anys després, torna aquesta activitat que ompli de cultura i art les nits de Benifairó

Demà divendres, dia 24 de juny, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benifairó enceta una nova edició dels ‘Divendres de Música’, una iniciativa cultural que, amb diversos formats, porta omplint d’art les nits d’estiu a Benifairó durant més d’una dècada.

Com sempre, els jardins de la Casa Guarner seran l’escenari de tres de les quatre actuacions musicals d’enguany, que començaran totes elles a les 23 hores. D’aquesta manera demà divendres serà el torn del grup musical ‘La Pepa’, una formació d’estil pop amb un directe molt fresc, senzill però amb to festiu i reivindicatiu. El divendres 1 de juliol continuarà la programació amb el grup ‘Hort-Art’, que portarà fins a la plaça de l’Església la seua actuació de dansa contemporània. Aquest grup ha actuat recentment a Benifairó, amb un gran èxit.

El dia 8 de juliol tindrà lloc als Jardins de la Casa Guarner una de les actuacions més interessants del cicle, a càrrec de Mox, una formació sorgida en 1995 a Puçol i que fusiona el rock amb el cant d’estil valencià. Amb huit discos publicats, el seu últim treball ‘Tuactes i rebomboris’ va rebre una gran acollida tant pel públic com per la crítica especialitzada.

Finalment, les actuacions es tancaran el 15 de juliol amb el concert de ‘Jazzmàtics’, una banda que portarà des de la Marina Alta una excel.lent barreja de jazz, pop, swing, dixie, souljazz i boogaloo, de la mà de la seua potent veu femenina, la benissera Remei Giner. Cal destacar que les quatre actuacions del cicle compten amb entrada gratuïta.

Tal i com exposa el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Benifairó, Vicent Chordà, “aquesta serà una edició molt especial, després de dos anys sense poder celebrar els ‘Divendres de Música’ a causa de la pàndemia. Convidem a tots i totes a que ens visiten estos dies, per a vore bona música en un entorn espectacular com són els jardins de la Casa Guarner”

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí