Benifairó posa en marxa un servei educatiu municipal per a compensar les classes no presencials en l’IES Vall de Segó

0
700

Aquest servei, totalment gratuït, es prestarà en a la Biblioteca Municipal de dilluns a divendres de 9 a 13 hores

Podran inscriure’s els alumnes des de segon curs d’ESO a primer curs de Batxillerat que estiguen empadronats en Benifairó

L’Ajuntament de Benifairó de les Valls, en col·laboració amb la Conselleria d’Educació, posarà en marxa a partir del dia 1 d’octubre el Servei d’Atenció Educativa Municipal, una iniciativa que té com a objectiu “compensar la reducció de l’horari escolar presencial per a determinats cursos en l’IES Vall de Segó”, exposa l’alcalde de Benifairó, Toni Sanfrancisco.

D’aquesta manera, els alumnes des de segon curs d’ESO fins a primer de Batxillerat que estiguen empadronats en Benifairó podran acudir de dilluns a divendres de 9 a 13 hores a la Biblioteca Municipal del municipi, que obrirà en aquest horari exclusivament per als alumnes inscrits. A la Biblioteca seran atesos pel responsable d’aquesta instal·lació municipal, així com disposaran d’una zona d’estudi adequada i accés a Internet a través de la xarxa WIFI municipal, a més del material bibliogràfic disponible a la Biblioteca. “L’objectiu d’aquesta iniciativa és ajudar les famílies del municipi a conciliar la vida laboral de pares i mares amb l’educació de les seues filles i fills, tot això en el context d’un curs marcat per la pandèmia Covid-19. La reducció de classes presencials en l’IES Vall de Segó pot resultar un greu problema per a moltes famílies. Per això, llancem aquest nou servei, que esperem servisca per a pal·liar en part aquesta situació”, explica el primer edil.

Cal destacar que aquest servei és totalment gratuït i els pares i mares dels alumnes participants rebran puntual informació de l’ús d’aquest servei per part dels seus fills i filles. “Buscarem una comunicació fluida amb els pares i mares dels alumnes inscrits, amb la finalitat que aprofiten el màxim possible aquesta nova iniciativa”, explica Toni Sanfrancisco.

El termini per a inscriure’s en el Servei d’Atenció Educativa Municipal comença aquest dilluns, dia 21 de setembre, i conclourà el divendres dia 28. Per a formalitzar la inscripció, que és gratuïta, és necessari emplenar el formulari que es troba en la pàgina web municipal (www.benifairovalls.com) i en les oficines municipals i entregar-ho a l’Ajuntament.

Tal com exposa l’alcalde, Toni Sanfrancisco, “des de fa anys, tots els cursos hem posat en marxa diferents mesures per a ajudar les famílies a conciliar els horaris laborals amb l’educació dels seus fills, com l’Escoleta Matinera o el Berenador, entre altres. En aquest atípic curs, per raons sanitàries no està previst posar en marxa aquestes dues iniciatives. No obstant això, esperem que aquest Servei d’Atenció Educativa Municipal servisca per a dotar de la màxima normalitat possible a aquest any educatiu”

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí