Benifairó posa en marxa una nova edició de la campanya de Nadal d’ajuda al xicotet comerç local

0
742

Per cada compra als negocis de proximitat, els veïns i veïnes rebran participacions per al sorteig de 1.500 euros en premis

L’Ajuntament de Benifairó de les Valls va posar en marxa el passat 1 de desembre una nova edició de la campanya de Nadal d’ajuda al xicotet comerç local, «una de les activitats, junt a la Ruta de la Tapa i el concurs d’aparadors de Nadal, que organitzem amb la finalitat de fomentar que els nostres veïns i veïnes facen les seus compres als comerços de proximitat, que són creadors de riquesa i ocupació a Benifairó. Volem que els nostres veïns i veïnes siguen conscients de que en la majoria de les ocasions no és necessari eixir del poble per a realitzar una gran part de les compres de Nadal», exposa el regidor de Comerç i Promoció Econòmica, Vicent Chordà.

D’aquesta manera, entre els dies 1 i 24 de desembre, per cada compra que els veïns i veïnes facen als comerços locals adherits a esta iniciativa rebran una participació per al sorteig de 1.500 euros en premis, «de manera que quantes més compres efectuen més possibilitats tindran de guanyar. El mateix dia 24 de desembre farem el sorteig i el 26 publicarem els guanyadors. Els premis s’entregaran en forma de vals que també s’hauran de fer servir als comerços de Benifairó, de manera que fomentem doblement les compres als negocis locals», exposa Vicent Chordà.

Aquesta iniciativa ja porta diversos anys en funcionament durant la campanya de Nadal, «i els resultats són molt positius. Des de l’Ajuntament de Benifairó anem a seguir duent a terme aquestos tipus d’iniciatives per a recolzar a l’economia local», conclou Vicent Chordà.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí