jueves, febrero 29, 2024
porta-sego
Borsa

BORSA IMMOBILIÁRIA

BorsaImmobi300x160

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Inscripció

Tots els particulars, professionals,… que estiguen interessats a vendre o posar en lloguer un immoble, solar, camp agrícola,…, ho poden col·locar en l’aparador de la Borsa Immobiliària de Ràdio Vall de Segó.

Col·locar-la en l’aparador de Ràdio Vall de Segó, no suporta cap comissió ni despesa, ni per la part compradora ni venedora, ni per l’arrendador ni arrendatari. Solament el venedor o arrandador ha d’emplenar un formulari detallant l’immoble, solar, camp agrícola,…, a vendre o llogar i col·locar fotos de l’estat del mateix. El formulari que apareix en la web s’envia a Ràdio Vall de Segó i, aquesta, ho col·locarà en la base de dades perquè els possibles interessats el puguen veure i posar-se en contacte amb el propietari.

El funcionament de la Borsa Immobiliària serà el següent: Tota persona particular, professional,… que estiga interessat a vendre o llogar algun immoble, solar, camp agrícola,…, haurà d’emplenar el formulari d’inscripció a la Borsa Immobiliària. Han d’emplenar tots els camps i com més detalls millor. Una vegada publicat l’immoble en la Borsa, per part de Ràdio Vall de Segó, la persona interessada en algun ben de l’aparador es deurà posar en contacte directament amb el venedor o arrendador per mitjà del nombre de mòbil o correu de contacte. Rádio Vall de Segó, no intervé en cap moment en la possible operació.

No existeix cap compromís per cap part, ni pel venedor o arrendador, ni pel comprador o arrendatari, ni per Ràdio Vall de Segó. Només serà un aparador on el ben tindrà el seu espai per a la seua venda o lloguer, durant un període de sis mesos. Una vegada finalitzat aquest període, si el be no ha sigut venut o llogat, perquè continue en l’aparador, el propietari ha de renovar el seu espai.