Brisa Oliveira i Aitor Alcover, del Club Atlètic Quart, visiten El Corner

0
638

Pràcticament tots els equips de la Vall de Segó, han iniciat els seus campionats de futbol. Fa tres setmanes, l’Almenara; aquesta última, el Quart i la pròxima, el Faura.

En la jornada passada, els resultats van ser dispars. L’Almenara va patir una severa derrota en el camp de l’Almassora per 5-1 gols. Porten tres jornada, van guanyar la primera a domicili però, les dues últimes, una a casa i l’altra fora, han sigut castigats amb dues fortes derrotes. L’entrenador Fernando Heredia, molta faena té per davant. Per l’altra part, en el seu primer partit de lliga, el Quart ha aconseguit una valuosa victòria, en el Municipal de Benifairó de les Valls, per 2-0 gols enfront del Betxi. La victòria ha estat forjada, principalment, en el bon sistema defensiu de tot l’equip deixant el seu caseller a zero.

Pel que fa al Faura, que va descansar en la seua primera jornada, va jugar un partit de pretemporada en el camp del Benicàssim, equip de la seua categoria, i va ser derrotat per 3-2 gols. L’equip femení va jugar el seu tercer amistós en el Municipal enfront del Cabanyal i van perdre per 1-2 gols. Apreciant-se, en cada partit, millora en el seu joc.

D’altra banda, el Faura juvenil va jugar la seua tercera jornada de lliga plens d’optimisme pels resultats obtinguts en les dues jornades anteriors, rebent al San Pedro, on només havia aconseguit un punt. Doncs bé, 9 gols van haver en el partit, els nostres van perdre per 3-6 gols.

Millor escoltar la tertúlia, on els convidats especials han sigut Brisa Oliveira, jugadora del Quart femení i Aitor Alcover, jugador del Quart masculí i entrenador del Quart femení. També escoltaran les opinions de Javier Campos, Mar Sanfrancisco, Saeta, Manel Segarra y de Kuma.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí