Celebració en el dia més gran de les festes de Quartell en honor a Máximo, no l’emperador hispanorromanà

0
1880

El bou del dia gran de les festes de Quartell 2019, va ser màxim, el tope. Màxim perquè algú sabia que enguany, un xicotet i invisible virus, no permetria que un bou de 500 kgs., isquera als carrers de Quartell. Al final ha acabat com Màxim, l’emperador hispanoromà.

En la publicació podeu veure un xicotet àlbum de fotos d’aquell dia.

De tant temps, no recorde celebrar, amb un menjar, el dia gran de les festes de Quartell. El dia de la solta del bou del poble.

Gran ambient en el Bar Levante, com en les millors vesprades de bous. Això diuen els aficionats.

La cadira que tenia reservada estava en la taula número 1, la veritat, no sé perquè la número u, la qual cosa sí que vaig observar és que, els comensals, érem els de més edat de la plaça. La jubilació, pocs l’estan esperant, els ha arribat ja. El gratificant, la celebració d’un aniversari, però 26 anys i en una altra taula.

Molta gent coneguda vaig trobar, quasi tots, dels meus dies de joventut a Quartell. L’edat no perdona, però ells, tampoc perdonen el menú, ni rastre en el plat es deixava.

Quan s’acostava l’hora de Màxim, jo vaig canviar de terç i em vaig anar al repòs. No sé si Màxim va respondre a les perspectives il·lusionants de l’afició, la qual cosa he escoltat, és que han preguntat -ha sigut com el de Benavites de bo? vosaltres sabreu.

A continuació, un xicotet àlbum de fotos.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí