Compromís per Almenara presentarà a Quique Castelló com a candidat a l’alcaldia d’Almenara el pròxim dissabte dia 17 de juny

0
586

Ahir dimecres, dia 14 de juny, Compromís per Almenara va convocar una assemblea oberta per a tractar la decisió presa pel PSOE Almenara per a formar govern, després dels resultats de les eleccions municipals del 28 de maig.

A continuació poden escoltar a Quique Castelló amb un podcast.

COMPROMÍS PER ALMENARA:

Bona vesprada amigues i amics. A Almenara el PSOE ha decidit, en contra de l’esperit Botànic, no pactar amb nosaltres. Front això, volem fer una demostració de què estem forts i fortes i que la gent ens ha votat per ser govern.

Davant la negativa del PSOE a parlar i a intentar un acord, Compromís per Almenara presentarà candidatura a l’alcaldia el pròxim dissabte, dia 17 de juny. La formació valencianista ha convocat una assemblea oberta on han participat veïns i veïnes tot i no ser afiliats i afiliades a Compromís. El partit liderat per Quique Castelló ha aconseguit els millors resultats històrics, ja que han sumat 931 vots i un 8% front a l’abaixada dels partits tradicionals.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí