Dissabte de preses de possessió als Ajuntaments de les Valls

0
1321

Ahir dissabte, dia 15 de juny de 2019, en tota Espanya i, per descomptat, als pobles de les Valls, els cinc Ajuntaments han pres possessió les noves corporacions per als quatre pròxims anys. Després de l’esgotadora campanya electoral que vaig patir, em plantege agafar-me un dia d’excursió i de relax. Però, a bon matí, recibisc una crida de telèfon d’un bon amic i em pregunta com tindré el dia, afaenat?. Em va deixar bloquejat, ja m’anava. Desmunte tota la programació, carregue la bateria del mòbil i per Benavites inicie les preses de possessions. Benavites ha sigut la primera, a les 11 hores del matí.

Després Benifairó, a les 12 hores; Quart, a les 13 hores; Quartell, també a les 13 hores, no penseu més enllà, no em puc partir, es notaria massa, les meues cames no són iguals, un amic m’ha fet les fotos i, per fi, Faura, a les 20 hores.

Discursos, missatges, agraïments, en definitiva, tots els grups volen treballar per als seus veïns. Sense cap incidència, ha finalitzat el dissabte de possessió.

A l’inici del recorregut pensava, he tornat a caure en el parany i finalitzaré fet pols. Però en finalitzar la jornada, he agraït la trucada del meu amic enormement, per provocar que gaudira i aprenguera més. Cinc pobles, cinc secretaris i tots per a el mateix fi de complir la llei. Doncs bé, en cada poble totalment diferent, per a mostra veure el xicotet vídeo de resum que he publicat.

No m’agradaria que ningú s’ofenguera però, en molts moments, el director de cine Berlanga estava en la meua ment, tot s’ha fet seriosament, però suficient material per a realitzar una pel·lícula. No sé si ha sigut per ser el més matiner, però Benavites ha sigut l’únic que ha preparat coques de totes classes per als assistents. També dir que a Quartell, no sé si serà guardant la decoració clàssica del saló, la votació ha sigut mitjançant papereta en l’urna, els altres pobles a mà alçada.

Disculpen per no disposar vídeo de Quartell, el corresponsal anava ben just.

Enhorabona als cinc alcaldes i a tots els regidors dels pobles de les Valls.

VÍDEO

 

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí