Dos Marimbes, sis mans i dotze baquetes omplen de música barroca de Bach, la Parròquia de Faura

0
1067

El dia 14 d’abril, es va realitzar un concert de música barroca en la Parròquia de Faura. Tres joves músics, amb les seues marimbes, ens van fer gaudir i viatjar a una altra època. Encara que la música de Bach, sempre estarà present en els nostres dies.

Per a molta gent, ha pogut ser un molt bon concert el presenciat. Per als seus pares, germà, àvies, familiars i amics, ha sigut un concert molt emotiu, d’alegria i ple de sentiments.

Com he dit anteriorment, tres han sigut els músics. Un d’ells, especial per a mi, Ferran Mechó Pérez. L’any 2002, quan encara no havia complit els quatre anys, es va matricular en l’escola de música Joan Garcés Queralt, en jardí musical. Prompte va començar amb el clarinet i la percussió.

Quan va iniciar la percussió, molt poc se li veia darrere de les dues baquetes. Ara, toca amb quatre baquetes, va sobrat. Escoltar-ho, va fer que la meua ànima s’omplira de sentiments i de records. Record quan va venir a matricular-se a l’escola de música amb els seus pares. Record quan arribava a classe amb les seues dues baquetes i llibres de música. Record la seua serietat, el mateix de caràcter que de treballador. Record com ho vaig veure créixer en la música i la seua progressió, durant més deu anys.

Gràcies Ferran, per fer-me arribar i reviure aqueixos moments tan entranyables i volguts per mi. Gràcies Ferran, per fer que l’emoció dels records, aflorara pels meus ulls en veure que totes les teues il·lusions i treball, s’ha fet realitat.

Ferran, segueix treballant així, els teus pares, tingues per segur, estan molt orgullosos de tu.

Quan arribes a agafar, amb les teues mans, sis baquetes, per favor, avisa’m.

Què millor regal rebut per Mª Joaquina Pérez Rodrigo, la seua mare, que el dia 15, endemà del concert, va ser el seu aniversari.

Felicitats i una forta abraçada.

ENTREVISTA I VÍDEO

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí