EL BOU NO HA POGUT AMB EL CORONAVIRUS

0
1077

Dissabte passat a les zero hores, zero minuts i alguns segons, el representant de la pirotècnica Juan Miguel Lluch, el meu cosí Enrique Lluch, tres carcasses de focs artificials va llançar al cel de la localitat de Benavites. Van ser llançades com a senyal virtual de l’inici de les festes patronals de Benavites 2020, primeres festes del Camp de Morvedre amb la nova normalitat provocada pel coronavirus.

El divendres a la nit, la terrassa del Bar Casino va demostrar que els veïns de Benavites van eixir de les seues cases per a deixar patent el seu compromís responsable de precaució davant el covid-19 i, al mateix temps, saludar a les tradicionals dates del mes de juny del poble de Benavites.

Actes festius no es realitzaran, només actes religiosos com les misses a Sant Pau i a la Mare de Déu dels Àngels; les clàssiques calderes a santa Paula, no sé si estarà molt contenta que no es realitzen, no ho tinc molt clar.

A continuació poden veure un xicotet vídeo del dia tan assenyalat, com el dia del bou de Benavites, on enguany es guardarà en la memòria de tots els seus veïns com un fet que passarà a la història. Com a dades a assenyalar d’aquest dia, es van celebrar: la celebració de les noces d’or de Miguel i Susi, enamorats estaran;  l’enterrament de l’entranyable Pepe Gollart “El Surdo”; el sopar dels veïns del carrer Nou, on van traure les seues taules, a les seues façanes corresponents, per a sopar i celebrar el dia. Aquests són els veïns que, tots els dies del confinament, eixien a donar les palmes harmònicament; he conegut a Cristina, la millor perruquera del carrer nou, com ella diu;…

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí