EL CF FAURA JUVENIL ESTRENA LA PRETEMPORADA AMB BONES SENSACIONS DAVANT LA VILA-VELLA 6-0

0
716

Ahir dissabte, amb el termòmetre alt, va provocar que fora necessari fer aturades durant el partit perquè els jugadors i àrbitre, pogueren refrigerar, el CF Faura juvenil va iniciar la pretemporada fent rodar la pilota per la xespa artificial del Municipal de Faura.

Des del primer minut del partit es va veure clarament la bona plantilla que disposa l’equip. La columna vertebral continua sent la mateixa de la campanya anterior, on van ser campions. A més, els cadets que han pujat a l’equip, també de bon nivell més la incorporació de Paco Tebar i Iago Alabadí, dos juvenils que estaven jugant en la Vall d’Uixó i Acero, van fer possible que es vera un equip ben plantat en el camp, amb un joc de molt de toc per la qualitat dels jugadors, i amb moltes possibilitats de generar ocasions de gol.

És clar que és el primer partit, que la Vila-Vella està en fase de renovació del seu equip, però va ser un bon rival per a iniciar la pretemporada.

En el primer minut de partit, ja es va marcar el primer gol. I així, successivament, els gols anaven caient, jugara qui jugara, per la gran quantitat de canvis que es van realitzar, fins a arribar al resultat final de 6 gols a 0.

Destacar a tots els jugadors però, especialment, a Paco Tebar i Iago Alabadí, per la important sensació que han demostrat en el seu primer partit.

 

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí