El Corner viatja al camp de futbol La Malaitxa de Gilet

0
1393

Segueixen els rumors i els fitxatges de jugadors per a la pròxima temporada, no sols en primera, en segona,… en la regional també. Però deixem que seguisca el seu curs el que vaja succeint, perquè, en uns dies, tot pot canviar. El que sí ha succeït aquesta passada setmana ha sigut la composició dels grups de la regional per a la pròxima temporada. En el moment d’aquesta publicació, disposem de la informació del Grup I de Primera Regional, on figura l’Atlètic Quart. I del Grup II de Segona Regional, on figura l’Almenara Atlètic i el CF Faura. La informació del Benifairó, de Tercera Regional, en data de hui, no es disposa. Els grups seran de 16 equips i iniciarà la temporada el 10 de setembre del 2023.

Però, la tertúlia El Corner, ha viatjat al camp de futbol La Malaitxa de Gilet. Allí hem parlat amb el seu president Salva, el seu entrenador i director de l’escola Nelo i amb el capità de l’equip Antonio.

Millor escolten la tertúlia, en ella ens detallen de l’acord signat amb l’Acadèmia de futbol que porta la part esportiva del Quart.

PODCAST

VÍDEO

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí