El Pare Noel i els Reis Mags, deixen bons regals amb resultats

0
426

Acabat el nadal i passat el Pare Noel i Reis Mags, han tornat a reprendre’s les nostres lligues amb bons regals, en forma de resultats per als nostres equips; els que han pogut jugar els seus partits.

El Faura amateur ha guanyat a domicili de l’Artana i agafa bon oxigen col·locant-se a meitat de la taula classificatòria. El Quart femení guanya el seu primer partit de la temporada enfront de l’Onda, demostrant la seua aclimatació a la competició. L’Almenara torna a saber el que significa el signe de la victòria guanyant al Benicarló i amb l’esperança de tornar a una dinàmica de bons resultats. El Faura femení ha aconseguit la seua segona victòria consecutiva i confirma l’important per a un equip disposar d’un bon porter/a.

L’interessant partit del Quart amateur a Onda, ha sigut ajornat pels positius de covid al Vila d’Onda i el Faura juvenil contra el Benicarló, també s’ha ajornat pel mateix motiu en els de Faura.

Durant la tertúlia poden escoltar les opinions de Carol, Dani Pérez, Manolo Sales, Javi Campos, Mar Sanfrancisco i de Víctor Arnau.

Podcast – Per a escoltar en el mòbil, tocar el text: Reproduir en Navegador

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí