El Partit Comunista dóna suport a la vaga convocada per les treballadores i els treballadors del manipulat de cítrics

0
812

Comunicat del Partit Comunista del País Valencià – PCPV

Davant la convocatòria de vaga plantejada pels sindicats CCOO i UGT en el sector de manipulat de cítrics a partir del pròxim 14 de desembre, el Partit Comunista del País Valencià – PCPV manifesta el seu absolut suport als treballadors i les treballadores del sector en les seues justes reivindicacions.

Resulta intolerable que des de la patronal es qüestionen conquestes laborals tan bàsiques com la jornada de huit hores, la qual cosa contrasta amb l’exemplar actuació dels treballadors i treballadores durant el primer estat d’alarma que va motivar l’aplaudiment de la ciutadania i va provocar que març de 2020 fora per al sector citrícola el millor de la seua història. Ara la patronal ho paga amb un intent de precarització del sector.

Al costat de les organitzacions sindicals CCOO i UGT, des del PCPV exigim la jornada de dilluns a divendres i de 8 hores diàries, l’estabilitat en l’ocupació, increments salarials dignes i l’eliminació de la categoria d’encaixadora sense experiència, a més de clàusules de conciliació familiar.

Des del PCPV cridem a les organitzacions, militants i simpatitzants a secundar la vaga, col·laborant per al seu èxit amb les organitzacions sindicals, i al conjunt de la ciutadania a mostrar el seu suport a la mobilització.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí