EL PASSEIG DE LES DONES DE FAURA REP UNA SUBVENCIÓ DE PROP DE 2.000 EUROS

0
446

El projecte dissenyat per l’Ajuntament amb la col•laboració del CEIP Sant Vicent Ferrer ha rebut una ajuda de foment del valencià

Un dels projectes més destacats de l’Ajuntament durant l’any 2019, el Passeig de les Dones, ha rebut una subvenció per part de la Generalitat Valenciana per un total de 1.933,78 euros, el que suposa un reconeixement més a la importància d’aquesta iniciativa, que es va dur a terme amb la col•laboració de l’alumnat del CEIP Sant Vicent Ferrer.
Amb aquesta subvenció es reconeix la tasca que fa l’Ajuntament per fomentar el valencià, en aquest cas amb la senyalització i retolació d’este recorregut ubicat en el parc de la Rodana, on es ret homenatge a algunes de les dones més destacades del món de les arts, la ciència, els esports, la política i, inclús, la moda.

L’alumnat del CEIP Sant Vicent Ferrer ha sigut una peça fonamental en la creació d’aquest passeig, ja que han sigut els estudiants els qui han decidit quins noms acompanyaran a cadascuna de les 16 espècies d’arbres que conformen el bosc mediterrani.

Amb aquesta iniciativa, el nom de 16 espècies d’arbres que es troben al passeig està relacionat amb una dona. Així, per exemple, a la placa que identifica l’alzina surera podem trobar el nom de Marie Curie, Premi Nobel de Física, i a la de l’olivera podem llegir el de María Moliner, bibliotecària i lexicògrafa. El disseny de cadascuna d’aquestes plaques
ha sigut obra de l’artista, Boro Picher

21 d’octubre de 2019

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí