El PCPV-EUPV reclama l’obertura de les piscines i les escoles d’estiu municipals de Les Valls

0
957

Les piscines i les escoles d’estiu són un servei públic municipal necessari per la classe treballadora. Per aquest motiu, des del PCPV-EUPV i donades les condicions sanitàries actuals demanem que se reconsidere l’obertura d’aquests dos serveis municipals de Les Valls seguint els protocols establerts per les autoritats sanitàries.

Les piscines municipals proporcionen un servei lúdic i esportiu per la població dels pobles de Les Valls que considerem molt necessari per la salut i benestar de la gent. Pel que fa les escoletes d’estiu són un servei especialment necessari per la població infantil que ha estat molt de temps confinada.

Des del PCPV-EUPV de Les Valls considerem que seria contradictori que les piscines del hotels i de les urbanitzacions privades estiguin obertes i les municipals tancades. Així també com  tampoc  considerem  adequat  que  les  escoles  d’estiu  privades  si  que estiguen funcionant mentre les públiques no ho facen. De manera que s’aprofundeix en les desigualtats socials.

Si les autoritats sanitàries consideren que les mesures de seguretat es poden cumplir a les urbanitzacions privades, a les platges, als hotels i les escoles privades, aquestes també s’haurien de poder garantir a les instal·lacions municipals.

A més a més, considerem que l’obertura de la piscina, així com les escoletes d’estiu municipals, són una oportunitat per impulsar des del municipi més llocs de treball dels habituals per poder seguir els protocols de seguretat establerts.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí