EL PRESIDENT DE L’ATLÈTIC QUART NO PERMET L’ENTRADA A JUAN DOMINGO EN EL CAMP MUNICIPAL DE BENIFAIRÓ

0
1074

Setmana plena de futbol de preparació per a la pròxima temporada dels equips de la Vall de Segó.

En la tertúlia d’aquesta setmana s’han comentat els resultats positius que està obtenint l’Almenara Atlètic, el mateix en joc que en resultats. També escoltarem les entrevistes a Sergio Pérez, porter i d’Adrián Esbrí, entrenador.

Els equips del CF Faura, també estan fent passos segurs en la seua preparació i, amb el joc i resultats, s’està apreciant la progressió de tots ells.

Pel que fa a l’Atlètic Quart, no publiquem cap informació. No és perquè la tertúlia El Corner, no ho vol; és perquè el president del Quart, no va permetre l’entrada al camp Municipal de Benifairó, al col·laborador del programa Juan Domingo, per a realitzar la crònica del partit. Sabem que existeixen uns protocols per la covid-19 per a entrar als camps, marcats per l’autoritat competent, en aquest cas, l’ajuntament de Benfairó; doncs bé, abans del partit li sol·licitem permís a l’alcalde Toni Sanfrancisco i, aquest, va autoritzar l’entrada a Juan. Millor escolten l’ocorregut en la tertúlia. No estaria mal escoltar, també, els motius que va tindre el president.

Pel que fa a la final de Recopa de pilota, entre els mateixos equips que varen jugar la final del trofeu d’El Corte Inglés, Mobles Guillén Faura i Montserrat, on els de Faura van ser els vencedors. En aquesta ocasió, els de Montserrat s’han agafat la revenja derrotant als de Faura per 50-70.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí