Entrevista a Pep Gimeno «Botifarra» en casa Guarner de Benifairó

0
1212

Estem en plens actes dels divendres a casa Guarner, juliol 2017. Una vegada més allí em vaig acostar a gaudir de la nit del divendres, en este cas del dia 14 de juliol. El gaudi ho tenia assegurat, actuava Pep Gimeno “Botifarra”.

Caminant vaig ser, com sempre, però aquesta vegada acompanyat, molt bé acompanyat. Ja immers en ple carrer Major de Benifairó, vaig coincidir amb dos matrimonis, un de Benifairó i l’altre de Faura. Com va açò Juan? Li vaig preguntar –vaig a veure a Pep Botifarra; què l’any passat no ho vas veure a Faura? –Sí, allà on puc vaig a veure-ho, a Faura, a Quartell, al Palau de València,… Sembla ser que t’agrada la butifarra Juan? –m’agrada molt, respon.

Ja en l’hora d’inici del concert, tot l’entorn a les fosques estava; arriba Pep, i les llums mostren la seua màxima esplendor. Pep inicia el seu espectacle: El senyor va dir, “que es faça la llum i un veí li va respondre: podria haver sigut abans, ja dec 3 mesos de llum”.

Entre cançó i cançó, de la nostra història, historietes d’humor. Per exemple: Un jove llaurador li pregunta a un altre molt més major: “Ha regat? L’altre li respon, arre gos”.

Per a finalitzar, Un cotxe ple de turistes anglesos, alguna cosa perduts, veuen a l’oncle Faustino i li pregunten, a Alicante? L’oncle Faustino respon, “a li valle”.

Gran èxit aconseguit per Pep Gimeno “Botifarra” i gran nit per a tots els assistents.

Pep, recorde que, en la meua infància, la gent gran em deia “Rei, vestit de budell, calçes esgarraes i sombrero vell”.

PUNXAR LA FOTO I ESCOLTAREU L’ENTREVISTA A PEP GIMENO «BOTIFARRA»

Entrevista-Botifarra

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí