FAURA APROVA ASSOCIAR-SE AMB BENIFAIRÓ PER MILLORAR EL SERVEI DE LA  POLICIA LOCAL

0
663

La decisió s’ha adoptat durant el Ple d’Organització Municipal

L’Ajuntament de Faura ha aprovat per unanimitat durant la celebració del Ple extraordinari d’Organització Municipal que s’inicien els tràmits oportuns per tal d’associar-se amb Benifairó de Les Valls amb l’objectiu de prestar els serveis de la Policia Local durant el màxim temps possible en els dos municipis. Aquesta iniciativa pretén rendibilitzar els recursos econòmics i humans i oferir un millor servei de vigilància i seguretat a la ciutadania.

La proposta ha sigut aprovada després de la reunió mantinguda entre l’alcalde de Faura, Toni Gaspar, i personal tècnic de l’Ajuntament, amb l’alcalde de Benifairó, Toni Sanfrancisco; el director general de Seguretat i resposta a emergències José María Ángel, i personal tècnic de l’esmentada Direcció General, el passat 7 de juny.

SUPORT A L’AA.VV. DE FAURA I LA PLATAFORMA «FAURA SENSE CABLES»
El Ple també ha aprovat amb els vots a favor de tots els seus membres donar suport des de l’Ajuntament a les reivindicacions realitzades per l’Associació de Veïns de Faura i la Plataforma veïnal “Faura sense cables”. A més, s’ha decidit constituir una comissió municipal de seguiment de les línies d’alta tensió conformada per tots els membres polítics, Plataforma veïnal “Faura sense cables”, Associació de Veïns de Faura, organitzacions mediambientals, representants de l’administració autonòmica i representants de l’administració estatal per al seu impuls i seguiment de totes les actuacions.

MODIFICACIÓ DEL ROM
Durant la sessió plenària, que ha servit per a determinar la composició i els noms dels representants que compondran els òrgans municipals, s’ha aprovat de manera unànime modificar el vigent Reglament Orgànic Municipal (ROM) per a la seua adaptació a la normativa en vigor i, al mateix, temps aclarir la terminologia dels documents i propostes que se sotmeten a Ple. Aquest reglament té com a objecte regular l’organització i el règim de funcionament dels òrgans de govern i administració del municipi.

FESTES I SESSIONS PLENÀRIES
Pel que fa a les festes locals, el Ple ha determinat que per a l’any 2020 seran la Festivitat de Sant Vicent Ferrer, dia 20 d’abril; i la Festivitat de la Pujà de Santa Bàrbara, dia 24 d’agost.

Per últim, s’ha apuntat que les sessions plenàries ordinàries se celebraran l’últim dilluns dels mesos de gener, març, maig i juliol, setembre i novembre, a les 20.00 hores.

9 d’agost de 2019

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí